Oppussing og Oppdatering

img_0935

Heisann.

Vi har i det siste benyttet oss av andre medier, slik at denne siden ikke har vært like aktiv som vi ønsker at den skal være. Dette skal vi nå prøve å forbedre så godt vi kan!
Denne høsten har det vært litt få møter, og dette er fordi vi har fokusert på å pusse opp lokalene vi holder til i på Samsen. Vi har blant annet lagt nytt gulv. I tillegg har vi også hatt møte med RBG Norge for å diskutere fremtiden til organisasjonen.

I går hadde vi styremøte, noe vi har den første mandagen i hver mnd. kl. 20:00 på depoet. Her planla vi juleavslutningen, diskuterte nye t-skjorter som vi kan bruke som uniform fremover, og i tillegg til at vi så smått begynte å snakke om planen for neste år. På neste styremøte, som da blir i desember, vil vi blant annet planlegge våren og diskutere andre saker som er kommet opp i mellomtiden.

Det som gjenstår i høst/vinter er et sanitetsmøte som er 15 november, kl 18:00 på depoet og juleavslutningen som er 29 november, kl 18:00, på depoet. Vi håper så mange som mulig har lyst til å komme!

Mvh. Mariann

Dette innlegget ble publisert i Innhold. Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar