Odderøya live og andre aktiviteter i sommer

Vi skal delta på en del store arrangementer i sommer. Har du mulighet til å delta på ett eller flere av disse, en eller flere dager, er det fint om du melder deg på fortest mulig.

Odderøya live 11 og 12.juli
Backstreet boys fredag 11.juli og Bob Dylan lørdag 12.juli. Varer til ca kl 0030. Tidspunkt for konsert start er foreløpig kl 1700, men endringer kan forekomme. Oppmøte for flesteparten vil bli i gravane 30-45min før dørene åpner. Mere info om oppmøtetid kommer.
Ansvarlig: Thomas Dønnestad

Påmeldingskjema Info

Sjøspeiderlandsleir 4-11.juli
Sjøspeiderlandsleir på Stokken og Randøyene. Vi har ansvar for sanitet og beredskap. Vi skal legge mest mulig til rette for at de som melder seg på leiren, også skal få muligheten til å delta på Odderøya hvis det er ønskelig.
Ansvarlig: Daniel Winger / Thomas Dønnestad

Påmeldingskjema Info

Eikerapen roots festival
Sommerens store eventyr, Eikerapen Roots festival går av stabelen 31. juli til 3. august. Dette er et arrangement som krever mye mannskaper hvis vi skal avvikle dette like bra som de forrige årene. Våre oppgaver under festivalen vil blant annet omfatte; drift av campinger, trafikkavvikling og sanitet.
Ansvarlig: Dodda

Påmeldingskjema
Info

Dette innlegget ble publisert i Innhold. Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar